Kada hajszalon & JOICO

A szépség nem csupán felszíni dolog, hanem belülrõl is fakad. Az önkifejezésrõl szól, az egyéni életstílusban és személyiségben megnyilvánuló egyediségrõl, a test, lélek és a szellem harmóniájáról.

Szalonunk teret biztosít ahhoz, hogy kifejezhesse professzionális termékek segítségével belsõ szépségét az egészséges és pazar külsejû haj által. A JOICO egy lépéssel elõbbre viszi a gyönyörû haj fogalmát. A modern tudományok és a legjobb összetevõk legmagasabb szintû megnyilvánulását a Shiseidoval kötött szövetségünk teszi még erõsebbé. Szépülni vágyó vendégeink részére kifejlesztettük, és négy részre osztottuk a hajújraépítés egyedi módját. Az exkluzív négy lépéses terápia a leghatékonyabban és legoptimálisabban építi újra az összes hajtípust. A haj fogékonyabb lesz a formázásra. Garantált lehet a minõségben és az eredményben. A Legerõsebb, legegészségesebb, legszebb hajat varázsoljunk vendégeinknek, amit csak el tudnak képzelni! Lehetõsége nyílik továbbá fejbõrgyógyító kezelésinken is részt venni, amely egy fejbõr- regeneráló kúrát tartalmaz. Megszünteti a korpát, psoriasist, és szeborreát egyaránt. Az energizáló alkotórészek növelik a vérkeringést, elõsegítve az egészséges, egyensúlyi állapot létrejöttét a fejbõrben, mely az egészséges haj tökéletes alapja.

Megannyi kezelésünk mellett talán a legkiemelkedõbb eredményt a magas minõségû hajfestékeink tartalmazzák. Ugyanis ezek a termékek az egyetlen festékek, melyek újraépítenek a hatóidõ alatt!

A JOICO K-PAK újraépítõ sorozatának gazdag és luxus formulája újraéleszti, rendbe teszi és erõsíti a sérült hajat, visszaadva annak erejét és egészséges, gyönyörû küllemét, amire minden igényes nõ vágyik. A hihetetlen sikert arató négylépéses hajszerkezet építés fõ hatóanyaga, amely 12 éve nyer a Stylist Choice Award -legjobb újraépítõ kategóriájában, festékeinkben is egyaránt megtalálható. Tehát a Vero K-PAK Color festékeit használva, a festési folyamat közben is regeneráljuk a haj szerkezetét.

Küldetésük: Az egészséges, gyönyörû haj! A JOICO eszi, lélegzi, és megálmodja a szépséget. Innovációival, és kutatásaival, a legjobb termékeket állítja elõ az egészséges haj érdekében. 100%-ig elkötelezték magukat a fejlõdés, és a globális szalon közösség kialakításához. Miért? Mert a szépség nem a feladatuk... ez a szenvedélyük!

A JOICO, folyamatos fejlesztései révén a tudomány határait feszegeti. A modern tudományok alkalmazása és a legjobb összetevõk felhasználása kiemelkedõ termékeket eredményez. JOICO, az egészséges haj mûvészete!