Bemutatkozás

Kada Szabó Éva 1986- ban a Dallos Ida Fodrászképzõ iskolát kezdtem el, hogy kitanuljam ezt a gyönyörû és kihívásokkal teli divatszakmát, ami egy életre megpecsételte szeretetemet a fodrászat iránt. Szerencsésnek érzem magam, mert olyan mesterektõl tanulhattam, mint Szombati Feri bácsi, Heller Mihály és Búzási István. Utóbbi oktatóim indítottak el azon az úton, ahol most is járok.

Ebben a nem egyszerû divatszakmában sok kiváló fodrászmester dolgozik, mindig van mit és kitõl tanulni. A legnagyobb példaképem Szabados Irén. Õ számomra a szakma nagykövetét jelenti, akitõl olyan dolgokat tanulhattam, leshettem el, mint soha senki mástól. Fantasztikus egyéniségnek és kiváló szakembernek tartom, aki bevezetett a divatbemutatók és a fotózások megunhatatlan kavalkádjába.

1992-ben Görögországban, Krétán dolgoztam. Szerettem volna próbára tenni magam másik kultúrában, másik légkörben. Tapasztalatot hasznosnak tartom, és bízom benne, hogy legalább annyi mindent sikerrel mûködõ dolgot hagytam magam mögött, mint amennyit elhoztam. 1994- ben L'oréal márka nagykövete voltam. Sok tapasztalattal gazdagodtam munkám során. 2000-ben önálló csapattal léptem fel a Kongresszusi Központban, majd két évvel késõbb az Alternatív Hajshowban, ismét két év elteltével, a megszokott terepen, a Kongresszusi Központban, de ehhez majdnem tíz év kemény és feladás nem ismerõ évnek kellett eltelnie. Ebben az idõben nagy fordulatot vett az életem, hisz olyan fodrászmesterek ismerték el az elméleti és gyakorlati tudásomat, mint például Hajas László. Intercoiffure mesterfodrásznak jelölt Szabados Iréne és Hajas László 2003-ban.
Saját szalonomban dolgozom Szigetszentmiklóson, Gyári utca 12. sz. alatt Kada Hajszalonban, ahol fodrászat mellett kozmetika, masszázs, manikûr, pedikûr, mûköröm és speed fitness szolgáltatással állunk vendégeink szolgálatára.