Stílus trénig / styling coaching

Cosmopolita világunkban a társadalom a személyrõl külsõ megjelenése alapján alkot véleményt és alakít ki pozitív, illetve negatív képet valakirõl. A stílustanácsadásnak nagy hasznát veheti mindenki, aki a divattal, megjelenéssel kapcsolatos ismereteket szeretné magáénak tudni.

"A Stílus"

"Egyedi és kiváló a stílusa" mondjuk arra az emberre, aki figyelmet fordít beszédére, az intelligenciájára, és a megjelenésére. Ezen tulajdonságok együttes megléte szükséges ahhoz, hogy már az elsõ benyomás révén hatással legyünk embertársainkra, környezetünkre.
Pszichológiai vizsgálatokkal, tesztekkel mérték egyben igazolták, hogy a találkozásunk elsõ percében kialakuló benyomást 70%-ában a megjelenés, a küllem határozza meg. Ami viszont meglepõen hathat, hogy csak 20%-ában a beszéd- és kifejezésmód és mindössze 10%-ban a beszéd tartalma.
Tehát ezt az ismeretet felhasználva egy lépéssel embertársaink elõtt kell, hogy járjunk, ha megjelenésünkkel szakmai, és magánéleti sikereket akarunk elkönyvelni magunknak.
Az interaktív tréning során megszerzett ismeretek segítségünkre lesznek abban, hogy megjelenésünkön keresztül érvényre tudjuk juttatni személyiségünket, belsõ tulajdonságunkat.

"A tréning"

Hölgyek:

Urak:

A tréningen elhangzottakról írásos dokumentáció, illetve az öltözetekrõl fotóanyag készül.
A tréning tematikájának összeállítása folyamán különösen figyeltünk partnereink igényeinek szem elõtt tartására. Itt szeretnénk kiemelni egy pár területet, amellyel speciálisan is foglalkozunk. - cégvezetõk- üzletemberek- politikusok-közszereplõk- pályakezdõk - fiatal hölgyek- - új párkapcsolatot keresõk- kamaszok-kismamák - menyasszonyok - võlegények